Mořská sůl s provensálským kořením 500g
Kód: 10280Bohaté zkušenosti v oboru
Osobní odběr
objednávky
Rychlá expedice zboží
na jakékoliv místo
Rychlá komunikace
se zákazníky
Související produkty
Detailní popis produktu
Mořská sůl z Ninu je bohatá na chuť a množství minerálů i stopových prvků. Sklízí se ručně tradičním a velmi šetrným způsobem. Čisté prostředí, velké množství slunečního svitu, silný vítr z hor, vynikající geografická poloha a biologická rozmanitost zajišťují výjimečnou kvalitu této soli.Použití: Díky jedinečné kombinaci bylinek proslavené jako Provensálské koření se tato sůl doporučuje při pečení, vaření a dušení. Skvělá zejména s kuřecím a krůtím masem, jako suchá marináda na steaky, v kombinaci se zeleninou na pizzu a výborně se hodí také k bílým rybám např. pražma nebo mořský vlk. Vhodná také k dušenému masu, do polévek a jako koření do domácího chleba. Rozdíl v chuti poznáte okamžitě.
Složení: Mořská sůl s přirozeně obsaženým jódem a Provensálské koření (oregano, tymián, rozmarýn, saturejka, bobkový list a bazalka). Bez chemických přísad. Krátce o mořské soli z Ninu Solana Nin se nachází na pobřeží Jaderského moře v blízkosti pěti chorvatských národních parků. Historie produkce soli sahá do starověkých římských dob a v současnosti pokrývá oblast 55 ha v laguně královského města Nin.
Mořská sůl z Ninu je bohatá na chuť a má vysoké nutriční hodnoty. Sklízí se ručně tradičním a přirozeným způsobem. Čisté prostředí, velké množství slunečního svitu, silný vítr z hor, vynikající geografická poloha a biologická rozmanitost zajišťuje výjimečnou kvalitu této soli.
Naše sůl je darem slunce, moře a větru. Lidská ruka jen s láskou sůl sbírá. Bylo tomu tak po generace a bude tomu i v budoucnu. Mořská sůl z Ninu je vyráběna ekologicky šetrnými procesy, je léčivá a biodynamická. Na proces sušení v lagunách pozitivně působí rozmanitost místní flóry a fauny a také blízkost léčivého bahna.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář