WOLFBERRY Mango sušené mrazem 20g
Kód: 11423Bohaté zkušenosti v oboru
Osobní odběr
objednávky
Rychlá expedice zboží
na jakékoliv místo
Rychlá komunikace
se zákazníky
Detailní popis produktu
Mrazem sušené mango je křupavé a chuťově vynikající. Hodí se skvěle do každého snídaňového müsli. Doporučujeme mango případně namočit nebo si nakrájet kousky do jogurtu, kaše či vloček. případně vzít sebou na výlet jako rychlou svačinku. Mango je na skus lehce tužší a vždy záleží na konkrétní odrůdě, délce doby sušení a aktuální sklizni. Může být také použito na zdobení koláčů či dortů. Rozemleté na prášek se dobře hodí k ochucení smoothie či na obarvení a dochucení polev, krémů nebo zmrzliny. A pokud chcete vyčarovat rychlou dobrotu, polijte sušené mango rozpuštěnou čokoládou a posypte kokosem.Charakteristika:
Mango je bohatým zdrojem betakarotenu, vitamínu C a vitaminu A. Jedinečný postup zpracování lyofilizací zachovává ovoci jeho plnohodnotnou chuť, barvu i aroma. Sušené ovoce tím nepřichází o své vitamíny, minerály a další živiny obsažené v čerstvém ovoci. Lyofilizace je proces vysušení a odstranění vody ze suroviny za extrémně nízké teploty a tlaku. Výsledkem je surovina, která je vzhledově velmi podobná té čerstvé, avšak má mnohem nižší hmotnost a dokonale křupavou konzistenci. Z nutričního hlediska je mango zajímavé vysokým obsahem draslíku, vitamínu E a některými vitamíny skupiny B, konkrétně B1, B2, B6 a niacin. Mrazem sušené ovoce je snadno skladovatelné, trvanlivé a lze jej částečně rehydratovat pomocí vody do téměř původního stavu. Pokud si u sušeného manga všimnete bílých skvrnek, nic se neděje. Jde o to, že ovoce často zcukernatí a to se projeví právě takto.
Složení:
Plátky manga sušené mrazem 100%.
Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energie: 1640 kJ / 393 kcal, Tuky: 1 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g, Sacharidy: 84 g, z toho cukry: 78 g, Vláknina: 0 g, Bílkoviny: 5 g, Sůl: 0 g
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu, nejlépe v uzavřené nádobě z důvodu zabránění pohlcení vzdušné vlhkosti. Tímto docílíte toho, že mango bude stále křehké.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář